Woning renovatie

U vindt dat uw woning wel een opknapbeurt kan gebruiken en wilt daarom een woning renovatie laten doen. Dit kan verschillende oorzaken hebben: een lekkend dak, een slecht kozijn of de wens om te verduurzamen. Aannemingsbedrijf ATB is perfect in staat om uw woning renovatie vakkundig uit te voeren.

Uw huis weer als nieuw

ATB voert uw huis renovatie vakkundig uit. Hierbij is ons doel om uw woning weer terug te brengen naar de nieuwstaat, zonder het authentieke karakter van de woning te verliezen. Dit doen we vanuit een brede kennis van bouwmaterialen. We hebben kennis van de materialen die in uw woning gebruikt zijn, maar ook van moderne materialen. Hierdoor maken wij samen met u de juiste keuze in materialen, om zo de stijl van uw woning te waarborgen.

Uiteenlopende woning renovatieprojecten

Aannemingsbedrijf ATB is in staat uiteenlopende renovatieprojecten uit te voeren. Projecten die reeds door ATB zijn opgeleverd, zijn:

  • Het vervangen van een houten vloer door een betonvloer, indien nodig met vloerverwarming
  • Vervangen van kozijnen, deuren en beglazing
  • Herstelwerkzaamheden van verouderde of gescheurde muren
  • Herstel van zowel pannendaken als rietdaken en reparatie van hemelwaterafvoer
  • Het renoveren van badkamers en het vervangen van complete plafonds

We komen graag met u in contact om te kijken waarin we uw woning renovatie kunnen ondersteunen. Bent u benieuwd naar foto’s van onze eerdere renovaties? Bekijk ze hier.

Projecten bekijken
>