Over Ons

Aannemingsbedrijf ATB is al ruim 25 jaar een betrouwbare partner bij het uitvoeren van nieuwbouw- , verbouw- en renovatieprojecten. Met een hecht team van inmiddels meer dan 25 personeelsleden leveren we door heel Nederland projecten af naar tevredenheid van onze klanten. Hierbij staat de klant altijd centraal, waarbij we tegen de juiste prijs de hoogste kwaliteit leveren.

Sinds de oprichting op 1 januari 1995 is de vraag naar de diensten van ATB snel gegroeid. In de voorbijgaande jaren hebben we als aannemer veel klussen uitgevoerd in onder andere: Utrecht, Meerkerk, Leerdam, Gorinchem, Zeist, Bilthoven, Amersfoort, Rotterdam en Oosterhout. Door een goede mond-tot-mondreclame zijn onze werkzaamheden niet tot dit gebied beperkt gebleven. Zo zijn we door de jaren heen in heel Nederland actief geweest, zoals in Burgh-Haamstede, Haarlem en zelfs in Frankrijk voor het verbouwen van een vakantiewoning.

Contact opnemen

Bij Aannemingsbedrijf ATB bieden we een volledige service waarbij de klant centraal staat. Door onze ruime ervaring hebben we een breed netwerk. Vanuit ons brede netwerk kunnen we u advies geven over het inzetten van diverse specialisten voor bijvoorbeeld stukadoorswerken, schilderwerken of installatietechniek. Bent u zelf al bekend met een goede vakman? Dan werken wij graag met hem samen om tot het gewenste resultaat te komen.

Naast klantgerichte service vinden we betrouwbaarheid belangrijk. Daarom is Aannemingsbedrijf ATB aangesloten bij Bouwgarant. Hier kunnen garanties voor de aanbouw, verbouw en renovatie worden aangevraagd. We houden ons tot slot bezig met de volgende generatie aan betrouwbare vakmannen en vakvrouwen. ATB is door Stagemarkt erkend als leerbedrijf in de bouw. We hebben leermeesters in dienst om onze leerlingen met alle zorgvuldigheid op te leiden tot vakmensen die hun vak verstaan! Benieuwd wat Aannemingsbedrijf ATB voor jouw woondromen kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

>