Aannemingsbedrijf ATB: uw aannemer in de nieuwbouw

Een nieuwe woning bouwen is een intensief en spannend project. Als betrouwbare aannemer nieuwbouw neemt ATB graag deze spanning weg. We begeleiden u binnen het volledige project, van de eerste steen tot aan de laatste plint. Dit doen we altijd in samenspraak met u als opdrachtgever, zodat uw nieuwbouw woning er volledig naar wens uit komt te zien.

Dé klantgerichte aannemer nieuwbouw

Wij geloven dat een woning pas écht af is wanneer deze volledig aan uw wensen voldoet. Om dit te realiseren staan wij als aannemer nieuwbouw vanaf het eerste moment met u in contact. We bespreken voorafgaand aan het project al uw wensen en beoordelen of deze technisch haalbaar zijn. Wanneer alle partijen akkoord zijn met de plannen, beginnen wij met het bouwen van uw nieuwbouw woning. Wilt u een complete villa bouwen? Ook hiervoor kunt u ATB als aannemer inschakelen. In het verleden hebben wij zowel verschillende nieuwbouw woningen als villa’s mogen bouwen. Daarmee zijn wij de geschikte aannemer nieuwbouw, wat uw woonwens ook is.

Samenwerkingen

U heeft waarschijnlijk al lang nagedacht over uw nieuwbouw woning. Misschien heeft u zelfs al een architect of schilder gekozen door wie u een deel van het ontwerp of de bouw wil laten uitvoeren. Aannemingsbedrijf ATB gaat hier graag met u over in gesprek. Nog geen eigen ideeën? ATB kan u advies geven. Vanuit onze vorige projecten hebben we een breed netwerk verzameld. Hierdoor brengen wij u in contact met de persoon die perfect bij uw droomwensen past. Zo begeleiden wij als aannemer nieuwbouw u in de volledige realisatie van uw nieuwbouw woning.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij uw droomwoning kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op en plan een persoonlijke kennismaking. Wij nemen u graag mee in het hele proces. Of dit nu gaat om het bouwrijp maken van uw plan of om timmer-, elektra- of loodgieterswerk: Aannemingsbedrijf ATB is uw aannemer in de nieuwbouw.’ Bent u benieuwd naar de projecten die ATB naar tevredenheid van de klant heeft opgeleverd? Bekijk dan onze projecten via de onderstaande button.

Projecten bekijken
>